FREDAG 12

2013-08-30 @ 23:27:00 Allmänt Kommentarer (2)
hey hoy. 
 
Idag har varit en ganska skön dag, först hade vi idrotts teori, Därefter lunch (kött, bea och potatis, muuums.)
Sen hade vi bara 2 lektioner till sen slutade vi. Jag åkte raka vägen hem och nu har jag suttit och kollat på bilder samt vart barnvakt och nu bakas det för fullt här hemma. För övrigt regnar det över Farsa idag men det får de göra ibland. Jag har fått namn på min dör också hahahah som plutten i familjen..Jag och Lisa fick för oss att det skulle vara kul. 
 
 
 
Nu ska jag iväg och möta upp Parisa, tjohej

TIO 10

2013-08-29 @ 19:04:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Dag åtta. Musikdagen! Wihoo! 
Älskar Torsdagar för då har vi 3 timmar musik innan lunch. Vi gjorde som förra veckan, sång och ensambel. Och återigen blev jag tvungen att spela piano haha vilket inte är min sarka sida men det var kul ändå. Efter skolan åkte jag och tog en frappe med mig själv när jag gjorde en läxa som vi fått i svenska.  

NIO

2013-08-28 @ 19:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
Denna dag.. Usch.
 
Jag vaknade, med feber men hade redan bestämmt mig för att gå till skolan. Dagen började med att jag kom försent vilket inte är en nyhet. 
Efter skolan blev vi stillastående i Gamla Stan när vi satt på tunnelbanan så jag och Parisa hoppade av där. Gick och köpte oss lite gosaker och satt os nere vid nått vatten där. Det var super super fint vänder och jätte varmt. 
När vi satt där så så kom 3 killar förbi och började snacka med oss, gud dom var så jobbiga! Men ändå lite kul. Dom sa att dom kännde igen mig.. Min tanke var "bull shit, jag är från norrland grabbar" haha tillslut blev vi av med dom och vi skulle försöka ta oss hem men.. Det uppstod lite problem. När vi kom till tunnelbanan igen så satt vi där jätte länge och väntade på ett tåg. Tillslut kom ett, men när vi satt på det så sa dom att det var stopp vid medborgarplatsen så vi kunde inte komma längre. Så alla blev tvungna att kliva av där. Då hade dom  plockat in ersättnings bussar som skulle gå vidare till Gullmarsplan där vi sen kunde ta oss vidare. Efter kanske 30 min kom vi på en buss som var proppfull. Vi åkte på den ett bra tag. Det var så så varmt där inne och trångt! jätte hemskt. Sen stannar bussen och säger "Vi har fått ny information som säger att tunnelbanan har börjat gått igen från medborgar platsen så nu är vi tillbaka där vi började"  sen fick vi äntligen åka hem. det tog mig typ 2 timmar att åka hem. Allt detta pga av att en kille hoppat framför en tunnelbana och blev mos, så dom var tvungen att stänga av mellan Medis och Gullis. KAOS. Inte direkt nåt man varit med om förr. 
 
När jag kom hem la jag mig ner i sängen och somnade. 
 
 
 

TISDAG, ILL(9)

2013-08-27 @ 18:42:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
"Nothing to say about this day"

DAG.8

2013-08-26 @ 18:35:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Måndag igen.
 Parisa och jag åkte till Farsa efter skolan för att köpa Victoria secret Body mist. Vi stog där i säkert minst 45 min och luktade på olika och tillslut bestämde vi oss för vilken vi ville köpa. Vi tog även en fika. Efter några timmar skulle Parisa åka hem så jag följde henne till tunnelbanan, där vi blev ståendes i en timme till för att vi hela tiden kommer på nya saker att prata om. 

Bio med Parisa

2013-08-25 @ 23:59:00 Allmänt Kommentarer (0)
En kväll åkte jag och Parisa till Kista Gallerian och kollade på bio.
Vi kollade på Worldwar Z.
 
Jag tyckte om den filmen, den var bättre än mina förväntningar faktiskt så den rekomenderas. Men den påminde mig väldigt mycke om skräckfilmen Rec, det handlade typ om samma sak men de gjorde inget. Jag kan säga att bion var något större än hemma i Östersund..haha.
 
 Jätte kul, Jätte trevligt och bra film! Så det var en härlig kväll tycker jag när man inte har annat för sig. Och Parisa är så underbar! Så rolig och söt haha. För som inte vet så är Parisa en tjej i min klass, som är lite som jag. 
 
 

en vecka / sju dagar

2013-08-25 @ 18:10:00 Allmänt Kommentarer (0)
Söndag och jag låg i sängen halva dagen. Mitt på dagen åkte jag, Lisa, Görgen och lillen till ett lant ställe där Lisas mor och far bor. Där spenderade vi dagen och jag satt mest och spelade gitarr i den gassande solen. 
Vid 8 snåret var vi hemma igen och skulle äta de jag är bäst på att äta, revbensspjäll. Det var underbart gott. Vi avslutade kvällen som alla andra med en kopp te. 
 
 
 
Kramar

dia seis

2013-08-24 @ 17:57:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 en helt vanlig dag. Varken fint eller fult väder och jag sitter barnvakt. Sen ska jag gå ner till farsta centrum för att se om jag kan hitta några fin kläder eller nåt annat kul. 
 
KISSES 
 
 

femte dagen även kallad fredag

2013-08-23 @ 17:51:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan. På fredagen åkte jag från skolan med ett leende på läpparna och ett varmt hjärta.  vi hade nämligen sammlat in pengar till Röda Korset (Syrien). Vi stog i skanstull nere i tunnelbanan och sjöng och spelade. Det var så himla roligt! Vi fick lunch från skolan som vi åt i en närliggande park med klassen.
 
 
 
På kvällen åkte jag in till stan för att möta upp Mehdi. Vi gick först bara runt i Stockholm och kikade sen åkte vi till farsta. Vi satt på Mc Donalds och pratade tills dom stängde då gick vi en promenad och sedan hem till mig. Väldigt trevligt.  

day 4

2013-08-22 @ 19:38:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Dag fyra. Första gången som vi fick ha musiklektioner var idag. 3 timmar, då vi först hade sångtekning och uppvärmning där efter ensambel dvs spela och sjunga tillsammans. Det roliga var att jag blev pianist... Men efter ett tag kunde jag iallfall spela så att jag hängde på dom andra. Alla är verkligen jätte bra, typ för bra. haha nej men vissa kan ju spela gitarr som om dom inte gjort annat. När jag kom hem skulle vi få gäster av Lisa och Görgens X-grannar så vi bakade muffins. xoxo

Dag 3

2013-08-21 @ 22:52:34 Allmänt Kommentarer (1)
tjena! Just nu gör jag nått som kostade mig 390 kr. Som förmodligen kommer få mig att se ut som ett får eller en pudel. Jag har nämligen gett mig in på att permanenta håret lockigt at home. Lisa min "polare"/"extramamma" hjälpte mig, första spolen tog cirkus 1 timme och 10 min, resterande spolar tog betydligt snabbare och efter 3 timmar har jag iallafall fått i medlet. Vi har skrattat väldigt mycket och detta var det roligast på länge!
Jag hinner tyvärr inte lägga upp någon bild på hur jag kommer se ut men jag riskerar som tur är inte att bli mobbad med tanke på att jag inte har några vänner. haha godnatt på er.

day 2 Kan jag få hostmedicin?

2013-08-20 @ 21:31:00 Allmänt Kommentarer (0)
Andra dagen i skolan inleddes med skolfoto.. Fyfan va underbart! *host*  Nä men det var rent ut sagt hemskt och jag blev som alla andra år jätte nöjd med bilden.. *host* 
Jag pratade betydligt mer idag än igår. Men jag skrattade mest vilket inte hör till vanligheterna.. *host*
Vi gjorde även sånna här jätte roliga lekar då man ska säga sitt namn och nåt man gillar och ännu bättre komma ihåg vad alla andra också gillar. *host* 
Det bjöds på underbar mat, dvs. pyttipanna *host* 
Efter maten begav vi oss över mot djurgården eller vad det heter för att gå på ABBA museumet. Eftersom jag följt Abba genom min uppväxt och är ett enormt fan så gick tiden snabbare än någonsin! *host* 
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
Nä men jag har faktiskt haft en rätt bra dag trots allt och har lärt känna några fler. 
I matsalen idag fick jag mig ett gott skratt, då grabb från Ekonomi 3orna, med stek solbrillor, backslick, Piké tröja av dyraste sort och grov stockholmska med världens attityd klev in och började klaga på maten, jag trodde jag skulle dö av garv, för övrigt tuggade han tuggummi med öppen mun och ryckte med ena ögonbrynet medans han pratade med sina vänner som om de var hundar.. 
Efter skolan fikade jag på stan och sen drog jag mig hemmåt för att träna. Och eftersom jag ser/hittar nåt spännande varje dag så var idag ingen nyhet! Jag var nämligen ute och sprang och när jag kommer till fram till en badplats fanns det istället för en lekplast för barn ett "utomhus gym" mycket kul och jag har aldrig sett detta förr. Det var uppskattat. 
Jag kom hem till en stor plåt med marinerade ribs, med klyft potatis och sallad. Sen somnade jag nästan det är ganska jobbigt att kastas in i en vardag med mycket folk och högt tempo. 
Jag kikade lite på idol och nu sitter jag i sängen med en varm kopp te, ny duschad.
 
 
 
 

Dag 1

2013-08-19 @ 22:49:00 Allmänt Kommentarer (0)
 Nittonde augusti tvåtusentretton och första dagen på gymnasiet samt i en ny stad. I morse klev jag upp lite tidigare än vanligt för att göra mig i ordning med tanke på att det var första dagen. En helt okej skön klass verkar det vara vid första intrycket. En komisk sak vi upptäckte ganska snabbt var att jag inte var den ända i min klass som var från Jämtland eller ännu sjukare, från Östersund. Även Pelle/Per/Pär i min klass kommer från Östersund och vi har bekanta vänner. Efter skolan hängde jag med min absolut första Stockholms polare vid namn Helly! Mycket trevligt! Vi tog en fika, därefter visade hon mig lite nya ställen i Stockholm. Efter någon timme blev vi ganska hungriga och sprang och tog en senare lunch tillsammans. När jag kom hem var jag lite barnvakt och sedan har jag bara myst, dvs. soffhäng, idol, te, ritat osv. 
 
 
kramkram

Min födelsedag dag

2013-08-17 @ 18:07:00 Allmänt Kommentarer (0)
Lördag och min födelsedag. Tänk att för exakt 16 år sen så föddes jag. Dagen började med en underbart god hotellfrukost. Sedan begav vi oss in mot staden för att shoppa lite. Jag handlade en del som jag inte hade behövt handla nu när jag tänker efter och mindre del av de som jag egentligen behöver.. Men så får det vara ibland. Vi åt lunch på min favorit resturang och sedan åkte vi färga till Grönalund där resten av kvällen spenderades. 
 
 
 
 
 
 

Stockholm

2013-08-16 @ 22:43:29 Allmänt Kommentarer (0)
Hej! Nu ligger jag på ett hotellrum i stockholm. Idag har jag inte gjort annat än att åkt bil i stortsätt. När vi kom fram till hotellet åt jag en mysig middag med familjen. Riktig uppdatering om helgen kommer förmodligen på söndag då jag flyttat in och har tillgång till dator. kramar från huvudstaden

hejdå Östersund → hej Stockholm

2013-08-16 @ 17:31:00 Allmänt Kommentarer (0)
I Torsdags träffade jag vänner för att ta farväl nu innan jag flyttar. På kvällen åkte jag in till stan för att ta en avskedsfika med Cornelia. Vi satt och pratade i timmar. Jag kommer verkligen sakna att umgås med mina vänner som är kvar i Östersund. På fredag morgon åkte jag och min familj raka vägen ner till huvudstaden. När klockan slagit halv sju så var vi framme. 
 
 
 
 

näst sista dagen

2013-08-14 @ 13:57:29 Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon/Goddag! 
 
Imorse gjorde jag en god frukost därefter bakade jag lite bullar.. Muuuums
Idag har jag även börjat packa lite smått inför flytten och jag bör snabba på om jag ska hinna. 
Snart ska jag och min syster Tova åka ut till ås för att träffa Matilda och se om vi kan göra en rolig och bra hejdåkväll. för imorgon är faktiksk sista dagen. 
 
 
 

Johan & Erikas Bröllop

2013-08-14 @ 13:49:32 Allmänt Kommentarer (0)

I lördags var jag och min familj på bröllop. Det va nämligen min morbror som skulle gifta sig. Det var jätte fint, väldigt god mat och trevliga gäster. Efter att klockan slagit 2 på natten så åkte de flesta hem. Som tur var, var det fler än jag som inte tyckte att kvällen skulle vara slut redan då. Vi var ett gäng kvar som dansade och snackade och bara hade roligt. Runt fem på morgonen var jag hemma. Och nu önskar jag Johan och Erika all lycka i framtiden.

 
 
 
 

Tumblr

2013-08-14 @ 02:46:00 Allmänt Kommentarer (0)
Kan inte få nog av tumblr, jag kan sitta i flera timmar och bara scrolla. En så enormt stor inspirationskälla för min del! Och för alla er som inte inte vet vad tumblr är får något kan jag berätta för er att det är lite som en blogg fast de flesta uppaderar bara i bilder. Några lägger upp bilder själv men många "rebloggar" bilder från andras tumblr för att skapa oendligt lång väggar med bilder som kanke är inspirerande. Man kan även tagga bilderna som på tex. Instagram. Då kan folk söka på tumblr's startsida på taggar och på såsätt hitta bilder som de söker. 
 
 
Min tumblr hittar ni hääär

2 dagar kvar

2013-08-14 @ 02:33:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan! Idag är det 2 dagar kvar tills jag flyttar, jag har självklart inte börjat packat än för att inte bryta min "tidsoptimist grej" som pågått i 16 år. Istället sov jag halva dagen därefter drog jag ut på en springtur, jag hade dock otur med vädret, när jag kom hem var jag nämligen genomblöt. Jag hann med att sjunga och spela en stund och efter middagen begav jag mig in till stan för att ta en liten kvällsfika med Matilda. Vi satt och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Jag kom hem närmare midnatt och även denna dag känndes som en ganska bra dag. 

NY

2013-08-14 @ 02:13:38 Allmänt Kommentarer (0)
Armband - H&M

Det kliar i fingrarna

2013-08-08 @ 23:45:53 Allmänt Kommentarer (0)
Hej bloggen!
 
Jag har varit mycket produktionsfattig när det gäller bloggandet i en lång period. 
Men du på senare tid har jag blivit mycket inspererad av bla. modevärlden och sitter och scrollar tumblr och bloggar tills ögonen svider istortsätt. Även den trendiga "hälsa-tränings-grejen" som pågår och pågått ett tag har ispererat mig till att vilja träna. Jag har många planer framöver och vill gärna dela dom med er. Jag flyttar nämligen till Stockholm om cirkus 7 dagar, där jag inte känner en enda själ. Där jag planerar att bo i minst 3 år. Jag ska ta tag i tränandet och försöka bli en mer hälsosam Alva utan att gå till överdrift. 
Jag tänkte börja blogga igen så ni kan följa min flytt till en främmande stad 60 mil från alla mina vänner och familj.
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide