I'm alive, i'm aive, day 38

2013-09-25 @ 20:13:00 Allmänt Kommentarer (0)
HEJ! Det var för länge sen jag uppdaterade er om vad som egenligen händer i mitt liv. Veckorna går väldigt väldigt snabbt och innan man vet ordet av de har måndag plötsligt blivit fredag, och så har det varit dessa sex veckor som jag har spenderat här i huvudstaden. Det går inte en dag utan att jag och mina kära polare dör av garv eller har väldigt roliga konversationer! Jag tror ingen har kommit till skolan och haft en riktig pms, skit dag än! Idag har varit en helt-okej-skön dag som började klockan 10.55. och som bara besdtod av 2 lektioner. Vi har skrattat som vanligt och till lunch fick vi spagetti och köttfärssås. Efter skolan så åkte jag till Farsta Centrum och provade ett tjog kläder.
 
 
   
                                      *  *  *
                
För någon vecka sedan jag var och fikade med Elina och Emma vilket var ett ganska härligt minne, det var nämligen då Obama var i stan och vi gick och satte oss i solen och kikade på polis-vatten-skotrar samt tog lite fina bilder i det underbara vädret som den dagen bjöd på. Klockan sprang iväg och vi rusade hem för att hinna hem till Idol. Helgen därpå var det partaj som stog på listan och jag begav mig till Emma efter skolan på¨fredagen, jag, Emma, Elina och Clara hade myskväll med massor av onyttigheter, skratt och prat. Kvällen slutade när alla slockanade i soffan till en film. Dagen därpå blev inte så lång därför vi sov bort halva.. Efter våran otroligt kreativa brunsh började vi göra oss i ordning för kvällen.
Det blev en riktigt trevlig kväll som slutade lite kaosartat men så får de vara ibland.
 
                                       *  *  *
 
Förförra helgen sen så träffade jag Emma och Elina i innerstan där vi tog en glamorös middag på Mc Donalds, därefter var planerna på festligheter men planerna gick inte riktigt som planerat, så de blev en väldigt blandad kväll av olika aktiviteter. Halv 4 slutade kvällen hemma hos mig och vi låg och pratade om allt mellan himmer och jord tills klockan slagit 5. 
Denna lördag blev också jädrigt bra! 
 
                                      *  *  *  
 
Sen på tisdagen förra veckan så beslöt jag mig att vara sjuk ons,tors,fre så bilade jag hem till Östersund, där jag överrakskade min bästa vän Matilda med att komma hem. Hon vart nog väldigt glad som de verkade. Så det vart lite tårar och lite skratt så partade vi i flera timmar om var som har hänt den senaste tiden då vi inte har vartit i varandras vardag på samma sätt som förr. Torsdagen åkte jag och min mor till min moster i Nälden för attjag skulle få hälsa på min nya kusin Ines som då var knappt 2 veckor. Fredagen bjöds på en heldags-shopping därefter föreningsfotboll och sedan en spårad 18-fest på kvällen, sammanfattningen för denna fredag är, helt underbar, och jag tro inte den kunde blivit så mycket bättre. Kvällen avslutades i stan. Lördagen låg jag och sov smat kikade på film till klockan slog 15, då jag begav mig till stan där jag mötte upp Lina för en efterlängtad fika, och även där blev det en hel del prat. vi satt där tills personalen bad och gå för att de skulle stänga. 
Lördagskvällen blev bra även den. Den började i ope hon Matildas klasskompis, vi var där ett tag, hade inte koll på klockan över huvudtaget denna kväll.. Det var mycket kul att träffa hennes nya klasskompisar. JAg åkte förbi Mergim för att fira honom lite eftersom han fyllde 19 år. Sen tog jag en promenix över på frösön med David hem till honom. Sen sprang jag tillbaka till staden där jag mötte upp, billy, mergim efterso m allas mobiler var döda, samt alla mina vänner var på vift och Alva hade devfinitivt inga pengar till att ta sig hem. 
Vid halv 5 snåret anslutades den lördagskvällen. Söndagen spenderades med Matilda som alla andra övriga dagarna i Östersund. Vi pluggade, tog fula bilder samt skrattade en hel del.
 
                                    *  *  *
 
Klockan ringde klockan 05.00 på måndagsmorgonen, då jag skulle bege mig till flygplatsen 05.30. flygplanet landade i Stlm halv 8.
 
                                    *  *  *
Nu är det onsdag och jag har massor av läxor som jag verkligen inte pallar ta tag i. I helgen får man se vad som väntar. Som det ser ut så ska jag kanske träffa Kevin och gå på bio med parisa sen får Alva se om Emma-slemma är sugen på nå festligheter. 
 
                                    *  *  *
Bilder från alla dessa tillfällen + övriga vardagsbilder kommer kanske imorgon. för detta tog allt för lång tid av denna kväll ;) 
 
                                   *  *  * 
 
XoXo
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide