Till honom

2014-05-14 @ 22:02:55 Allmänt Kommentarer (0)
Igår stog jag och bakade hela eftermiddagen för att ta ett icke efterlängtat farväl av Sona, men jag har bestämmt mig för att inte fuska och ska inte äta av dessa frästande godingar, cupcakes.
 
 

New babies

2014-05-14 @ 21:59:00 Allmänt Kommentarer (0)
Nu änligen efter ett års väntan har äntligen mina skor landat i brevlådan och nu sitter dom fastklistrade på mina fötter. Mattriel lycka 
 
 
 
 

förortsungar

2014-05-14 @ 21:27:01 Allmänt Kommentarer (0)
Det har varit en fruktansvärt jobbig natt med få sovtimmar följt av en jobbig dag med massor av prov som jag nu krigat igenom så när jag kom hem så belönade jag mig själv med en powernap. 
Jag och Tova hämtade våra basketbollar i förrådet och försökte leva upp till dom basket spelarna vi en gång var, back in the days. Det är riktigt skönt att få spendera lite tid med syrran eftersom vi inte har gjort de på väldigt väldigt lång tid. 
 
 
 

Back on track

2014-05-14 @ 21:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
 

Hejhej! Eftersom jag förflyttade mig från huvudstaden och tillbaka till hemstaden så grävde jag ner mig ett tag.. Men nu är jag tillbaka. Ny inspiration, ny lifsstil och nu ska jag försöka hålla idet här!
 
Nu börjar mina 2 tränings månader så jag och syrran tog och rivstartade med backträning på jordkullen. Det brännde lagomt i benen och det känndes riktigt skönt att komma igång och jag är väldigt peppad på träningen nu. Framöver kan det nog bli mycke mat och träning här på bloggen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide